New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Reklameartikler til ethvert firma

Der er mange måder, at fortælle dine kunder og samarbejdspartnere, at du værdsætter dem og ønsker at forkæle dem og fortsætte det gode samarbejde. En af de mest populære måder, at gøre det på, er med smarte og ikke mindst brugbare reklameartikler, som dine kunder kan drage stor glæde af. Alle former for virksomhed kan drage fordele af at uddele reklameartikler til kunder eller samarbejdspartnere. De mest populære måder at gøre det på er på messer, ved kundebesøg ude af huset og når der kommer gæster og besøger din virksomhed på kontoret eller i produktionen. Det er en sød gestus, der bliver husket.

Når du køber reklameartikler til din virksomhed, er det vigtigt at huske på, at der er en rigtig god chance for, at modtageren ikke kun bruger artiklen i situationen hvor denne bliver udleveret, men at en mulepose eksempelvis bliver genbrugt ved indkøb og at reklamekuglepennen får en plads på skrivebordet ved kontoret, så dit logo og dit navn hele tiden er repræsenteret andetsteds og dermed er rigtig god reklame, hvis du vel og mærke vælger relevante produkter af høj kvalitet. Pengene er derfor givet godt ud, når du investerer i reklameartikler til din virksomhed.

Lækre reklamekuglepenne

Reklamekuglepenne er en af de mest populære reklameartikler for firmaer af enhver type, og det er ikke så sært. Alle og enhver kan bruge en lækker kuglepen, så hvis du vælger at tage skridtet ekstra og investere i kuglepenne af god kvalitet, er du sikker på, at dine kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst konkurrenter sent glemmer din virksomhed.

Reklamekuglepenne er lette at opbevare, idet de er så små og kompakte, så du kan trygt bestemme et godt parti hjem, så du løbende har nogle liggende på kontoret, i firmabilen, i din arbejdstaske eller hvor du ellers færdes, så du hurtigt kan gøre et godt indtryk og repræsentere din virksomhed uanset hvor du er. Du kan vælge at få trykt dit logo på reklamekuglepennene eller hvis du har et fedt, iøjefaldende slogan kan det også være en sjov gimmick at have på kuglepennens side. Ydermere kan du skabe endnu større brand awareness ved at vælge kuglepenne i farver, der matcher dit brand. V

Prøv andre spændende reklameartikler

Hvis ikke du tænker, at reklamekuglepenne passer til dit segment, er der heldigvis et væld af andre kreative muligheder for, hvordan du kan markedsføre din virksomhed. Særligt med de knapt så flatterende sommermåneder vi har herhjemme, vil en reklameparaply være sjov og brugbar. Hvis du eksempelvis leverer tungt læsemateriale eller bare ynder at uddele tests, så kan dit logo herpå være en god idé eller måske endda en lækker mulepose i høj kvalitet.

Der er få grænser for, hvor langt du kan gå med reklameartikler. Virksomheder har prøvet sig med alt fra balloner til sokker til termokander, så det er kun din egen fantasi og budget, som sætter grænser. Jo flere enheder du bestiller, desto flere penge er der ofte at spare på stykprisen per enhed, men hvis ikke du er helt sikker på, om dit produkt virker, kan du i første omgang bestille et fåtal og teste det af i praksis.

Ankerlink: https://www.axonprofil.dk/skriveredskaber/kuglepenne

Share

Leave a Reply