New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Brug keyhangers til at reklamere for din virksomhed

Når man har en virksomhed, så er det vigtigt at reklamere for firmaet, så andre kan få kendskab til virksomheden.

Mange går op i at reklamere online. Den online reklamering er rigtig vigtig, da mange bruger internettet hver dag. Men det er lige så vigtigt at reklamere ude i den fysiske verden. Det er en god ide både at reklamere online og ude i den virkelige verden. Så når man ud til en større målgruppe, da man både når ud til dem, der bruger internettet meget og til dem, der ikke bruger internettet særlig meget.

Når det kommer til reklamering i den fysiske verden, så er der mange måder, hvor man kan reklamere på.

Sådan kan du reklamere for din virksomhed ude i den virkelige verden

Man kan fx have store plakater ved busstoppesteder, eller man kan fx have en annonce i ugeavisen, men en anden måde at reklamere for ens virksomhed på er ved at tage på messer, hvor man kan have en stand, hvor man kan stå og reklamere for ens virksomhed. Der kan man komme i kontakt med potentielle kunder, hvor man kan fortælle om ens virksomhed, og hvad ens virksomhed tilbyder af produkter eller ydelser. Det kræver selvfølgelig noget mere af en selv, da man selv skal møde op og komme i kontakt med kunder.

Del ting ud med virksomhedens navn

Når man har en stand ved en messe, så er det vigtigt, at man får gæsterne til at kunne huske ens virksomhed. De får nemlig mødt mange andre virksomheder den dag.

For at få folk til at huske ens virksomhed, så kan man have ting, som man kan dele ud af.

Fx er det godt at have en brochure liggende, som folk kan tage, men mange på en messe deler også små ting ud, hvor virksomhedens navn står på.

Keyhangers med navn

Mange vælger at have en skål stående med bolsjer, hvor ens virksomheds navn står på, som folk kan tage af.

Men når bolsjet er spist, så kan det måske være svært at huske hvilket firma, der stod bag bolsjet.

En god ting at dele ud af, det er keyhangers. Man kan bestille keyhangers med egen tekst på.

Det er en god måde at få folk til at huske ens virksomhed på.

Mange bruger en keyhangers til deres nøglebundt. Så det er en god måde for folk at blive mindet om ens virksomhed hver dag.

Man kan eventuelt også have bolsjer med eget navn på samtidig med, at man har keyhangers.

Send en keyhangers til dine kunder

Mange, der har en online webshop, de sender en lille ting med til deres kunder, når de bestiller noget. Det kan fx være bolsjer med virksomhedens navn. Men der kan man også sene en keyhangers med til ens kunder. Nu bruger man som regel ikke mere end en keyhangers af gangen, så i stedet for at sende en keyhanger med til alle kunderne, så kan man vælge at sende en keyhanger med til alle de nye kunder.

Share

Leave a Reply