New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Virksomhedsudvikling kan være det næste skridt

Virksomhedsudvikling  (foto: hansentoft.dk)

Virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Hvad er det egentlig, der skaber overskud i en virksomhed? Der er forskellige skoler indenfor denne videnskab, om man vil. Nogle hælder til en fuldstændig kynisk optimering af alle processor, mens andre mener, at der er andre parametre, man også kan skrue på. Logikken bag en fuldstændig optimering giver nogenlunde sig selv. Jo mindre spild – og det gælder både ressourcer, tid og arbejdskraft, jo mere kan man tjene på sine produkter. Omvendt er logikken bag nogle af de andre tilgange lidt anderledes – dog af samme grund ganske spændende. Inden for en ikke særlig lang årrække, er der kommet mere og mere fokus på det enkelte individs udvikling og trivsel. For nogle mener og tror på, at man kan få mest ud af sine ansatte, hvis de trives og alle føler, at de har et vist ansvar i virksomheden. Det skaber en positiv personlig udvikling, og det er der mange, der har rigtig positive resultater med.

En glad medarbejder er en god – og effektiv – medarbejder

Ræsonnementet er ganske enkelt, at en glad medarbejder også er mere effektiv. Har man selv oplevet at bestride en stilling, hvor man ikke har følt sig særlig godt tilpas, så ved man også, at man ofte ikke er lige så effektiv. Der kan være flere ting, der går en på, men ofte er resultatet det samme – man laver mindre. Man er derfor mindre effektiv, og det kan mærkes – ikke mindst på tallene på bundlinjen. Ofte er det disse tal, man bliver vurderet på som administrerende direktør, og derfor er det vigtigt at have glade og tilfredse medarbejdere.

Virksomhedsudvikling kan være det næste skridt

Hvis man ønsker at komme til bunds i nogle af disse ting, og på samme tid optimere sin egen virksomhed, eller den man arbejder i, så er virksomhedsudvikling absolut en god idé. Der er stor gevinst ved at få professionelle til at belyse virksomhedens styrker og svagheder.

Virksomhedsudvikling starter her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/consulting/organisationsudvikling/

 

Læs mere om virksomhedsudvikling:

Virksomhedsudvikling skaber potentiale og overblik

Virksomhedsudvikling – din virksomheds fremtidige kompas

Share

Leave a Reply