New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Virksomhedsudvikling skaber potentiale og overblik

Har i planlagt jeres udvikling? (Billede: Flickr.com)

Har i planlagt jeres udvikling? (Billede: Flickr.com)

Virksomhedsudvikling kan klart anbefales, hvis man ønsker at se på de mange fordele, som de nye muligheder er i stand til at tilbyde en. Virksomhedsudvikling er det, som drømmene er lavet af. Ligesom det på samme vis også er det, som i sidste ende kan være med til at gavne ens drift af virksomheden. Det er som om, at virksomheder får stor gavn af konsulentekspertise og rådgivning, der kan være med til at sætte tingene i perspektiv. For så vidt er det feedback, der driver virksomheden frem, ligesom det også er feedbacken, der hele tiden melder tilbage om virksomhedens retning. For virksomheder og mennesker driver ofte rundt omkring i retninger, der for dem selv er ukendte. Punkterne og pletterne bliver først oplyste, når de rammer os som allerede opnåede punkter eller stadig ukendte faktorer. Det indebærer altså, at der er et ekko i den skakt, man snakker i, og det indebærer også, at man som en flagermus bevæger sig supersonisk flyvende rundt omkring i mørket. Mørket bliver oplyst for sekunder, når man får et call-back, en konsulentens stemme, der giver mening, skaber rum, potentiale og muligheder.

Konsulenten som et kor af call-back

Konsulentbistand giver mening, kalder tilbage og giver virksomheden en slags realitetssans, en slags fornemmelse for et standpunkt. Virksomhedsudvikling kan være det, der åbner op for dagligdagens trummerum. Det bliver pludseligt oplyst, får pludselig en ånd og en betydning, der går udover det gængse. Virksomhedsudvikling giver simpelthen virksomhed mening og betydning, og den formår på denne vis at se udover sin egen, nuværende situation.

At tænke et par skridt frem

Det handler om at kunne tænke et par skridt frem. Det bliver nemmere at tænke disse fundamentale skridt længere frem, når man tænker i virksomhedsudvikling. For virksomhedsudvikling giver ligesom et overblik, et topografisk overblik af steder endnu ubevandrede, mørke pletter af stadig ukendte faktorer.

Du kan læse mere om virksomhedsudvikling her:

Virksomhedsudvikling – din virksomheds fremtidige kompas

Share