New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Tag en mini MBA og kom op blandt eliten af topledere

Akademiuddannlse (Foto: hk.dk)

Tag en mini MBA (Foto: se-institute.dk)

Undervisningen, som fører til en mini MBA, har fokus på at videreudvikle toplederen, til at blive endnu dygtigere til at føre virksomheden frem. Man vil stifte bekendtskab med de nyeste og mest anerkendte redskaber, modeller og teknikker, som man også lærer at bruge i praksis. På programmet får man konkrete fagligt forankrede værktøjer til at styre sin virksomhed sikkert gennem nutidens turbulente markedsvilkår. Gennem casebaseret undervisning på Executive MBA-niveau udstyres deltageren på uddannelsen med praktiske metoder til at styrke beslutningsgrundlagene i virksomheden.

Det undervises du i på en mini MBA

En stor del af undervisningen er caseorienterede gruppeøvelser, hvor deltagerne i praksis afprøver de redskaber og værktøjer, som de har diskuteret teoretisk i undervisningen. Der undervises i strategi, innovation og lederskab.

Strategi fokuserer på, hvor man ønsker at virksomheden skal føres hen. Innovation handler om, hvordan man opnår sine målsætninger på en anderledes måde end virksomhedens konkurrenter, eller om man måske bør overveje alternative mål. Lederskab drejer sig om evnen til at kommunikere indsigter og ideer til sit team, og at kunne opnå et fagligt grundlag til at føre målene ud i livet. På toplederuddannelsen er det væsentligt at forstå, at disse tre ting hænger sammen og støtter og supporter hinanden. Det handler om at organisere ressourcerne i virksomheden for at skabe udvikling og vækst.

På uddannelsen vil man opleve et åbent, ærligt og fortroligt netværk. Alle er på højeste niveau, og vil det samme, har de samme udfordringer og ambitioner, og har samme udgangspunkt. Det giver et højt fagligt niveau, en stor grad af videndeling og dermed opnåelse af endnu mere brugbare værktøjer. Udover dette kan uddannelsen være stolt af, at hele syv professorer, der underviser deltagerne, er på listen over de 50 bedste professorer i verden. Dermed får man fra start de bedste muligheder for at nå eliten.

Læs mere om mini MBA her

Se mere her:

Et mediebureau kan optimere din markedsføring

Facebook, er det også for jer?

Share