New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Styrk din lederudvikling med efteruddannelse i høj kvalitet

God undervisning gør en forskel (foto se-institute.dk)

God undervisning gør en forskel (foto: se-institute.dk)

Den moderne leder skal have tjek på mange ting, når dagligdagen skal hænge sammen i virksomheden. Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret på de nyeste fremskridt i teorier og metoder inden for lederudvikling, og man skal hele tiden være oppe på mærkerne, hvis man vil forbedre sig.

Ikke kun store virksomheder har brug for lederudvikling

Når man tænker på efteruddannelse, tænker man tit på ledere i en stor, hierarkisk virksomhed, men det behøver ikke kun at være tilfældet. I små og mellemstore virksomheder er lederen ofte en af de personer, der stiftede virksomheden, og der ligger derfor ikke altid en reel uddannelse til grund for personens evner som leder. For at virksomheden skal fortsætte med at fungere og man skal kunne tackle alle udfordringer i fremtiden, kan det derfor være en god idé at styrke firmaets lederudvikling med efteruddannelse. Dog er det ofte et krav, at deltagerne har en uddannelse, så det er desværre ikke hvem som helst, der kan tage på efteruddannelse med lederudvikling.

Lederudvikling for en mindre virksomhed giver hurtigt synlige resultater

I forhold til store virksomheder med mange ansatte skal lederudvikling igennem efteruddannelse gerne give et mærkbart resultat i den mindre virksomhed inden for ganske kort tid. For at få det optimale udbytte ud af lederudviklingen, skal lederen gerne lære fra sig, så resten af virksomheden også bliver klogere. Det vigtigste er dog, at lederen konstant reflekterer over sin udvikling, så han eller hun hele tiden kan forbedre sig. For lederen i en voksende virksomhed kan lederudvikling hjælpe med at sørge for, at man kan klare opgaverne i forbindelse med ansættelse af flere medarbejdere, så kommunikationen forbliver klar og tydelig. Ganske vist når de fleste virksomheder før eller siden en størrelse, hvor der er behov for mere end blot lederudvikling for at føre virksomheden videre, men det er ihvertfald en god start for den mindre virksomhed.

Læs mere om lederudvikling her

Se mere her:

Sund leder udvikling sikrer grønne resultater på bundlinjen

Få de mest kompetencerige ledere med et kursus om ledelse udvikling.

Share