New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Skin med en lederuddannelse

Lær mere om lederuddannelse (foto hansentoft.dk)

Lær mere om lederuddannelse (foto hansentoft.dk)

Selv om du er velsignet med kompetencer i at lede fra naturens side, skal du stadig betragte de talenter som uslebne. Typisk har de fleste talent inden for det de laver, da det ofte er vores talent, der guider os i retning af det, vi ender op med at lave og gør karriere i. Hvis alle da har talent inden for det de laver, er det tydeligt, at der skal mere til end talent bare; man må gøre en indsats og arbejde for at udvikle sit talent.

Ledertalent kræver lederuddannelse

Du kan enten tage en lederuddannelse over længere tid på deltid ved siden af enten dit arbejde eller øvrige uddannelse. Du kan også dedikere dig selv til en lederuddannelse på fuldtid og således gennemføre uddannelsen mere intensivt. Mange allerede betitlede og arbejdende ledere vælger også klogt, når de vælger at videreudvikle deres kompetencer på en lederuddannelse.

Det kan også betale sig for en virksomhed at sende deres ledere på kursus eller give dem tid til at efteruddanne og udvikle sig på en lederuddannelse, hvor de får mulighed for at lufte deres erfaringer i et sparringsforum sammen med undervisere der besidder den seneste viden om lederstrategier og teorier. På mange af den slags kurser og på en lederuddannelse tager undervisere ikke bare højde for, men direkte afsæt i de virksomheder, de forskellige ledere repræsenterer, sådan at dele af uddannelsen er skræddersyet de enkelte studerende.

Lederuddannelse sliber kanterne

Du klarer dig måske rigtigt godt med dit talent, den er næsten en intuition. Men hvad med de dage, hvor din ”intuition” ikke svarer eller hvor du kommer op i mod udfordringer, der overstiger rækkevidden af din ”intuition” i kompleksitet? I de tilfælde skal man have noget reel viden og indsigt i forskellige lederteorier for at kunne hamle op. Man fødes ikke som en leder; man må arbejde hårdt på at få sit talent til at skinne frem.

Tag en lederuddannelse hos VIA

Share