New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Skab en god organisationskultur

Organisationskultur (Foto: tawanike.com)

Der bør være en god organisationskultur på arbejdet (foto: hansentoft.dk)

Organisationer er store og vigtige virksomheder, som har stor magt. Derfor skal der gode ledere til at skabe en god organisation. Ligesom at almindelig ledelsesudvikling kræver klare mål for at opnå resultater, så gælder det samme for organisationer. Det er dog ofte nogle lidt andre mål, som skal opnås.

Men for at det kan virkeliggøres, så skal der skabes en sund og god organisationskultur. En kultur, hvor der er plads til at sige sine meninger, hvor alle medarbejdere føler sig værdsat, og hvor målene står klokkeklart. Det skal være grobunden for organisationen, så den kan blomstre og få lov til at udfolde sine blade. Så er det ligegyldigt, om det er en miljøorganisation eller en handicaporganisation.

Organisationskultur handler om det indre klima i en virksomhed, hvorfor det er vigtigt løbende at tage temperaturen, så man kan se, hvordan det står til. For fungerer det ikke i den inderste kerne af organisationen, så er det også svært at opnå resultater.

Få hjælp udefra til at klare det indre

Du tænker sikkert, hvordan er det lige, at jeg skal skabe denne her gode organisationskultur? Men det er heller ikke altid så let at gøre det selv i organisationen. Det hjælper derfor nogle gange at få friske øjne til at se på organisationen, for på den måde at ændre kulturen. Hjælpen kommer derfor fra professionelle headhuntere, som har stor ekspertise i organisationsledelse og –kultur.

De kan hjælpe dig med at få gjort organisationen til et rart sted at være, men også få fastlagt nogle klare mål og strategier for organisationen fremover. Det vil være en investering i organisation, som holder mange år fremover. Hvis du vil vide mere om organisationskultur, så klik her.

Se mere om organisationskultur her:

En sund organisationskultur er virksomhedens rygrad

En god organisationskultur kan have en afgørende betydning for virksomhedens muligheder for vækst

 

 

 

Share