New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

SEO – en vigtig del af online markedsføring

Optimer dit website med SEO og opnå en højere placering i Google (foto got-nerds.com)

Optimer dit website med SEO og opnå en højere placering i Google (foto got-nerds.com)

Hvis en virksomhed for 10 år siden forsøgte at markedsføre sig selv over internettet, så ville den blive betragtet som avantgarde eller i hvertfald uortodoks. I dag er online markedsføring noget, som man slet ikke kan komme udenom, hvis man gerne vil opnå stor succes med sin forretning. SEO er en af de grundlæggende dele af internet markedsføring, og derfor er det naturligvis også meget vigtigt at vide lidt om, hvad denne disciplin egentlig indebærer.

SEO, eller søgemaskineoptimering, går ud på at optimere på en hjemmesides placering i søgemaskinernes indeksering af websites. Denne indeksering sker ud fra nogle komplicerede formler, der forsøger at præsentere det mest relevante indhold for internetbrugen ud fra de indtastede søgeord. Når man udfører SEO, går man altså ind og øger en hjemmesides relevans på de søgeord, som kan betragtes som nøgleord for sidens indhold og formål.

Nogle firmaer er direkte afhængige af deres hjemmeside for at skabe et økonomisk overskud. Et godt eksempel på sådanne er webshops. Andre er inddirekte afhængige af webtrafik, idet flere besøgende på hjemmesiden kan skabe nye kundekontakter og dermed fremtidige samarbejder. I begge tilfælde kan SEO være et skridt på vejen til at nå målet.

 

Stå ikke alene med SEO

Der er mange ting, som hører ind under SEO, for det kan gøres på flere forskellige måder. Ofte er det et spørgsmål om at sammensætte den rette markedsføringsstrategi, så man kan gribe søgemaskineoptimeringen helt rigtigt an og ikke udføre spildt arbejde. Det er de færreste virksomheder, der vil kunne gøre dette på egen hånd. Derfor gælder det om at vælge et webbureau, der kan være behjælpeligt. Det kan også være, at der vil være andre former for online markedsføring, der vil vise sig at være relevante, nu hvor man allerede er i gang.

Få hjælp til din SEO her

Share

Leave a Reply