New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Sådan kan den rigtige strategiplan hjælpe din virksomhed

Det er vigtigt du udvikler dine færdigheder (foto se-institute.dk)

I kommer bare længere med en god strategi (foto: hansentoft.dk)

For at en virksomhed kan overleve på lang sigt, og skabe de resultater som man ønsker at skabe, er det nødvendigt med den helt rigtige strategiplan. Har man ikke denne, vil man ikke kunne fungere som virksomhed, men det er ikke altid, at det er så nemt at opdage, at det er strategiplanen, der er fejlen. Og ofte opdager man det faktisk for sent til at man kan lave om på det. Derfor skal man sørge for jævnligt at give sin strategiplan et servicetjek.

Her skal du ændre din strategiplan

Der er forskellige situationer, hvor man kan få brug for at ændre i sin strategiplan. Måske hænger den strategiplan man har, ikke sammen med omgivelserne overhovedet. Det kan skyldes, at man måske ønsker at henvende sig til en gruppe kunder, som slet ikke er de kunder, virksomheden burde henvende sig til. Men det kan også skyldes store ændringer i markedet. Måske har man tidligere haft en strategiplan, som fungerede rigtig godt for virksomheden, men fordi markedet har ændret sig, er den gamle strategiplan ikke længere optimal for virksomheden. Derfor skal man opdatere sin strategiplan, så den passer til det nuværende marked.

Få dine ansatte med i ændringen af strategiplanen

Selvom man finder frem til den helt rigtige strategiplan, som man officielt sørger for at ændre, er det ikke nødvendigvis nok for virksomheden. Det er nemlig yderst vigtigt, at samtlige ansatte er med på ændringen af strategiplanen, for at det kan blive implementeret tilstrækkeligt i virksomheden. Hvis ikke dette er tilfældet, vil de ansatte stadig gå rundt og tro, at det er den gamle strategiplan der skal følges. Derfor skal man som leder være opmærksom på, at man skal bruge tid og ressourcer på, at få de ansatte med i ændringen af strategiplanen.

Kontakt hansentoft.dk og få hjælp til at finde den rigtige strategiplan

Se mere her:

Styrk din virksomhed med hjælp fra en strategikonsulent

Virksomhedskultur skal passe til strategi

Share

Leave a Reply