New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Projektledelse er vejen frem for en sund virksomhed

projektledelse er vejen til en sund virksomhed (foto prosign.dk)

projektledelse er vejen til en sund virksomhed (foto prosign.dk)

Det står efterhånden lysende klart, at kommunikation og opretholdelsen af en god kultur på arbejdspladsen er utrolig vigtigt, både for medarbejdernes velbefindende og for virksomheden, der gerne vil nå nogle mål. Når man skal lægge strategi for en virksomhed, tænker man derfor i mange forskellige led, der omhandler alt fra kommunikationsstrategi til udviklingen af en god organisationsstruktur.

En diplomuddannelse i projektledelse kan ruste dig til de udfordringer, det moderne arbejdsliv byder på. Du lærer at håndtere de tunge beslutningsprocesser, der kan komme til at gøre den helt store forskel for din virksomhed. Uddannelsen er som udgangspunkt mere generel og ruster dig til projektledelse på tværs af fagområder, men du kan også sagtens specialisere dig inden for din egen branche.

Læs mere om projektledelse hos viauc

Projektledelse i teorien, en leder i praksis

Du lærer en masse og får ny viden om projektledelse, og en del af uddannelsen er baseret på en stor del teori. Det, der adskiller uddannelsen fra så mange andre, er at den samtidig er problemorienteret. Det vil sige, at meget af undervisningen tager udgangspunkt i erfaringer fra de studerendes egen hverdag. Man byder ind, og forhold, der har gjort sig gældende i den virkelige verden, bliver behandlet som cases. På den måde er uddannelsen meget målrettet anvendelsen af den lærte teori, og den kan nemt overføres til praksis.

Uddannelsen ruster dig til de krav, arbejdsmarkedet kommer til at stille til projektledelse i fremtiden, og det kan være en ekstra garanti for, at man er attraktiv for et konstant skiftende jobmarked. Det handler om at lære af hinandens erfaringer og sammen opdatere hinanden og sparre. Samtidig kommer underviserne og præsenterer den nyeste viden på området, så du kan udføre projektledelse som en ægte leder.

Se hvordan du bliver en bedre leder

Share