New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Organisationsudvikling hjælper til bedre resultater

Organisationsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Organisationsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Det er alfa og omega, at man har en virksomhed, der fungerer optimalt. Når først der er et enkelt led i maskineriet, der ikke kører godt, så kan det have store konsekvenser for hele virksomhed. Hvis eksempelvis kommunikationen mellem ledelsen og de ansatte ikke fungerer, så smitter det af i hele organisationen og hele virksomheden. Ofte kan sådanne fejl og mangler i sidste ende ses på bundlinjen også, og så er det, at de erhvervsdrivende for alvor begynder at tage det alvorligt.

Effektivisering eller medarbejderpleje?

Kort fortalt er der to skoler indenfor drift af virksomheder. Nogle ejere mener, at man kommer længst ved at skære alle unødvendige omkostninger fra. Alt skal være strømlinet og der må ikke blive brugt en krone for meget. Medarbejderne bliver motiveret nok af lønchecken i sig selv. Den anden skole derimod, har et andet syn på sagen. De mener, at glade medarbejdere er bedre medarbejdere. Det betyder, at hvis en medarbejder er glad og tilfreds, så levere denne også et bedre stykke arbejde til virksomheden, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Organisationsudvikling hjælper til bedre resultater

Hvis man ønsker sig bedre resultater i sin virksomhed, så er det vigtigt, at man benytter den hjælp, man kan få. Man kan få en masse hjælp til organisationsudvikling, som er værd at benytte sig af. På den måde kan man nemlig få kigget på nogle af de ting, der ikke fungerer, og med kun få midler kan man få rettet op på de fejl og mangler, der er i kæden. Det er en effektiv og god måde at skabe resultater på, selvom nogle er hurtige til at afvise den. De mener, at det kun handler om profit, og at det ikke kan betale sig at få hjælp til at udvikle sin organisation. Dem der derimod gør det oplever fremragende resultater.

Find organisationsudvikling her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/consulting/organisationsudvikling/

 

Læs om organisationskultur her:

Dygtig organisationskultur skaber fælles forståelsesramme

Organisationskultur giver glade og dygtige medarbejdere

Share

Leave a Reply