New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Optimer din virksomhed – få udført SEO i Århus

SEO Århus (Foto: seforum.net)

SEO Århus (Foto: seforum.net)

Virksomheder i Århus og resten af Danmark kan have stor gavn af SEO. Internettet har en større betydning for virksomheders forretning end nogensinde før, både direkte i forbindelse med kundekontakt og arbejde, men også inddirekte i forbindelse med image og branding. Noget så simpelt som en placering i Google’ søgeindeks på afgørende søgeord kan være udslagsgivende for, hvor mange besøgende man får på sin virksomheds hjemmeside, og ultimativt hvor meget arbejde man får for hånde.

SEO i Århus – hvad indebærer det?

SEO, eller Search Engine Optimization, er simpelthen en fællesbetegnelse for at optimere på ens placering i Google’s søgeindeks. Google er klart den mest brugte søgemaskine, og når folk indtaster bestemte søgeord i søgefeltet, så kommer der nogle resultater op alt efter, hvilke hjemmesider der er mest relevante for søgningen. Disse søgeresultater kan virksomheder aktivt gøre noget for at påvirke således at de kommer til at ligge øverst, blandt andet når folk ‘googler’ deres kernekompetencer.

Der er mange webbureauer i Århus, der kan udføre SEO. Århus er jo Danmarks andenstørste by, og huserer masser af kompentente virksomheder, der beskæftiger sig med online markedsføring. Der kan helt sikkert blive gjort meget for at optimere på din virksomheds hjemmeside, ikke blot eksternt, men også internt på selve sidens opbygning, ordvalget, programmeringen og meget mere. Ordentlig SEO er ikke noget, man som virksomhed selv kan lære på nogle dage. Det kræver mange års erfaring, så det er om at tage kontakt til et kompetent webbureau.

Af de mange bureauer i Århus, der udfører SEO og online markedsføring generelt, kan blandt andet nævnes MindMill. De har fingeren på pulsen i forbindelse med alt mellem himmel og jord på internettet, så hvis din virksomhed har brug for en hjælpende hånd, er det hér man kan række ud.

Lær mere om SEO fra bureau i Århus

Share

Leave a Reply