New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Nyd godt af de mange akademiuddannelser i Danmark

Akademiuddannlse (Foto: hk.dk)

Akademiuddannlse (Foto: hk.dk)

Som dansker har man mange muligheder for at finde en uddannelse, der lige netop rammer en niche, som man vil føle sig meget hjemme i. Det skyldes, at Danmark i høj grad er et land, hvor man har gjort meget ud af at udvikle en velfungerende og bredt uddannelsessektor. Dette gælder ikke blot i forbindelse med unge og førstegangsstuderende. Også folk, der allerede har været i arbejde, kan have gavn af akademiuddannelser, diplomuddannelser, AMU kurser og så videre.

I dette indlæg vil vi dykke lidt mere ned i, hvad de mange akademiuddannelser i Danmark kan gøre for individet, der gerne vil tage nogle skridt i en ny retning eller som gerne vil videreudvikle på nogle allerede tilegnede kompetencer. Det kan være, at en akademiuddannelse er lige dét, der skal til, for at du igen kommer til at trives med dit erhvervsliv

Kort og godt om akademiuddannelser

Akademiuddannelser udbydes på de mange erhvervsakademier i Danmark, men også på andre uddannelsesinsitutioner. Overordnet set gælder det, at der kan findes en akademiuddannelse inden for ethvert område, som man kan tænke sig. Akademiuddannelser berører dog især fag som markedsføring, handel, økonomi, logistik og så videre, men naturligvis er der undtagelser. Derfor er det altid en god idé at tage kontakt til hvert enkelt erhvervsakademi for at høre, hvad der tilbydes på lige netop dén uddannelsesinstitution.

De fleste akademiuddannelser tager 2 år. Dermed er der tale om en kortere uddannelse, men man vil finde ud af, at man på forholdsvis kort tid tilegner sig en masse kompetencer og evner, som er meget værdsatte i erhvervslivet. Det kan også være, at man allerede er i arbejde, og man gerne vil tage sin akademiuddannelse ved siden af sit arbejde. I så fald kan man nyde godt af en af de mange akademiuddannelser, der udbydes på deltid.

Vi anbefaler akademiuddannelser fra VIAUC: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/Sider/Akademiuddannelser.aspx

Share