New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Nå resultaterne med en effektiv strategiplan

Virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Det kan som virksomhedsejer eller leder være ret svært at være kritisk overfor sit arbejde og effektiviteten af sine strategier. Det kan derfor være en fordel for mange at lægge en strategiplan med en konsulent. For i nogle tilfælde kommer den bedste strategi med inspiration fra andre steder end internt i virksomheden.

 

En strategi, der er målrettet resultater

 

En strategiplan er for mange alfa omega for gode resultater i virksomheden. Det er nemlig den, der sikrer at i når de mål, i sætter jer og til den tid, der er blevet sat. Det er vigtigt at den indeholder netop de mål, deadlines og Key Performance Indicators, så i kan måle effektiviteten af jeres indsats.

 

Det kan for nogle, specielt dem, der ser at resultaterne udebliver, være en god idé at få hjælp fra en konsulent til at lægge en strategiplan. En strategikonsulent skifter mellem forskellige roller. Det er blandt andet roller så som at være katalysator, sparringspartner og coach, der kan hjælpe og rådgive jer til tops igen. Det er primært henvendt lederteamet, som til daglig arbejder med virksomhedens strategi. Det er dog også for den enkelte medarbejder, som kan rådgives hvis behovet skulle opstå. Baren for virksomhedes mål bliver fra starten sat højt, så det er nødvendigt for virksomheden at ændre på nogle af de arbejdsprocesser, som ellers ikke synes at virke. Det er derfor heller ikke muligt at gøre som man plejer, og med denne tilgang er der også for alvor brug for fokus og forpligtigelser, som kan rykke på virksomhedes resultater.

 

At lægge en strategiplan i samarbejde med en strategikonsulent, betyder også at man er i tæt samarbejde for at kunne skabe de nye resulateter for virksomheden. Det sker med nytænkning, forankring og forandring af de ikke-fungerende processer i virksomheden i mens at virksomhedens hverdag fortsætter som den plejer

 

Se hvordan du får hjælp til at lægge en strategiplan med Hansentoft.dk

 

Kig videre herinde:

Få SEO i Århus og kom frem

Ledelsesudvikling – hvis virksomheden har brug for et løft

 

 

 

Share

Leave a Reply