New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Ledelsesudvikling er vejen til et bedre resultatet for alle

Ledelsesudvikling er vigtigt (foto hansentoft.dk)

Ledelsesudvikling er vigtigt (foto hansentoft.dk)

Der bliver stillet store faglige krav til dine kompetencer som leder. Som leder har man et utrolig stort ansvar – både for at det går økonomisk tilfredsstillende i en given virksomhed, men i lige så høj grad også for den daglige drift og de interne relationer medarbejde og ledere imellem. Der er nemlig nogle enormt store kommunikative udfordringer forbundet med det daglige arbejde som leder.

Hvad kendetegner den perfekte leder?

En god leder i dag skal besidde en række forskellige kvaliteter. Det er ikke nok blot at være en talknuser eller meget dygtig inden for et område – det er en blanding af forskellige færdigheder. Naturligvis hjælper det altid, hvis man er fagligt stærk. Det er vigtigt for at kunne kontrollere det arbejde der bliver leveret, men en fagligt stærk leder har samtidig en anden autoritet og berettigelse til posten som leder blandt de ansatte – end en mindre dygtig leder ville det. Specifikke kompetencer er som nævnt imidlertid ikke det eneste vigtige. For det nytter nemlig ikke noget at være meget dygtig til enkelte dele – men ikke være i stand til at holde overblikket, kommunikere klart og tydeligt og kunne tage højde for den enkelte ansattes trivsel og behov.

Ledelsesudvikling er vejen til et bedre resultatet for alle

Både ansatte og leder kan nyde godt af en leder, der benytter sig af ledelsesudvikling. Det er vigtigt, at man som leder går op i, at ens ansatte har det godt. Samtidig kan man gennem faglig kompetence skabe en troværdighed blandt sine ansatte, som alle kan nyde godt af. Når man som ansat har en dygtig og troværdig leder, så er man oftest villig til at yde en ekstra indsats for virksomheden. Dette leder i sidste ende til et bedre resultat for alle. Derfor er der et fint incitament til at benytte sig af de lærerige og udviklende kurser inden for ledelsesudvikling, der udbydes.

Bliv en endnu bedre leder med ledelsesudvikling her

Du kan læse mere om ledelsesudvikling her:

Det kan være en god idé at blive bedre til ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling er vigtigt i alle firmaer i Danmark

Share