New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Ledelse kursus forbinder praksis med ekspertise og teori

Lederkursus (foto: se-institute.dk)

Lederkursus (foto: se-institute.dk)

Ledelse kursus retter sig imod fremtidens og nutidens ledere. Et sådan kursus retter sig imod et vigtigt element i enhver ledelse: Selvstændiggørelse og forståelse. Det lader til, at ingen ledere bare bliver født. Der bliver skabt mange legender omkring ledere. Men der er vel i realiteten ingen af dem, der passer. Det med at ledere skulle være født på bestemte dage, der allerede dengang havde tegn i sig til at kunne udsige den kommende leders storhed er vel noget pjat.

Sund prægning

Ligesom det også er noget pjat at betegne ledere som udsprunget af et nærmest deterministisk, skæbneagtigt forhold. I stedet for bør man hellere anskue ledere som værende noget, der kommer i sammenhæng med den rette læring, den rette uddannelse og en givende forståelse. Det lader altså til, at ledelse er noget, der er med til at præge virksomheder på en måde, hvor det faktisk er med til at afgøre visse vigtige sager for disse. Af den grund er der også mange grunde til at indgå i ledelse kursus. Ledelse kursus retter sig nemlig imod det grundlæggende forhold, at enhver ledelse bygger på teoretisk viden og faglige kompetencer. At sammenspillet imellem disse bør foregå glidende og nemt er ingen hemmelighed.

En smuk sammenhæng

At der eksisterer en hemmelig aftale mellem viden og resultater lyder næsten som et mystisk påfund. Men hvis man formulerer det således: At der eksisterer en sammenhæng mellem viden og praksis, er man nok i højere grad i stand til at tage imod og forstå udsagnet. Det lader i hvert fald til, at viden i mange tilfælde er med til at bygge en slags forbindelse mellem mennesket selv og dets omstændigheder. Det lader til, at der er en slags mulighed i det at vide noget. Det lader til, at man som leder kan være meget mere effektiv, hvis man har det praktiske og det teoretiske.

Læs meget mere om ledelse kursus her

Find flere kompetenceudvidende kurser her:

Projektledelse – Deltag i udviklingen ved at udvikle dig selv

Ledelsesudvikling er vigtigt i alle firmaer i Danmark

Share

Leave a Reply