New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Kan man finde et Mediebureau i Århus

København er ikke kun Danmarks officielle hovedstad, det er også her de fleste ting sker når vi taler udvikling, teknologi, reklamebureauer, mediebureauer og kreative kræfter. Mange af de største danske virksomheder og bureauer har hovedkontor i eller omkring København, og det giver spændende arbejdspladser til dygtige specialister i markedsføring. Større danske mediebureauer som Carat og MEC har dog en afdeling i Århus, men den er mere som repræsentation, da det meste kreative og praktiske arbejde bliver udført på hovedkontoret i København.

Århus har også dygtige mediebureauer

Der findes selvfølgelig også bureauer som er startet i Århus, men som har købt op eller startet op i København senere hen i erkendelsen af, at mange større og gode potentielle kunder er centreret omkring hovedstaden. De får et helt automatisk fokus på København som kommer deres kunder derovre til gode, for det hele handler jo om kendskab til markedet. Det betyder dog også at solide Århusianske virksomheder som gerne vil markedsføre sig i Midtjylland, dele af Jylland eller måske hele Jylland og Fyn bliver overset.

Vælger man ét af de større bureauer i hovedstaden, er de ikke blot langt dyrere på grund af markedet og lønninger, de ved typisk heller ikke meget om Århus, Midtjylland og Jylland. Hvad virker? Hvilke medier stormer frem? Hvilke kanaler skal man bruge hvis man vil dække hele Jylland og hvordan køber man billigst ind? Der findes dygtige mediebureauer i Århus med et stærkt kendskab til hele Jylland og Fyn, og de er ikke alene langt billigere end de store bureauer i København – de kender også markedet langt bedre!

Se eksempelvis dette: Mediebureau Århus

Share

Leave a Reply