New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Iværksætter kom i gang med din markedsføring

Markedsføring og branding (Foto: tawanike.com)

Markedsføring og branding (Foto: tawanike.com)

Du har fået en rigtig god ide og har lige startet egen virksomhed op. Du er fuld i gang med din forretningside, produktudvikling, og det hele kører derud af med 110 km/t. Der er dog en ting, som du ikke lige har overvejet: din markedsføring. I dag med den konkurrence, som der er på markedet, må man sige, at det er et meget vigtig punkt. Du bliver nødt til at skille dig ud i forhold til konkurrenterne, og her er markedsføring det redskab som skal hjælpe dig. Du har dog ikke forstand på dette område, men her får du et par gode råd, som kan hjælpe dig i gang.

Hvordan begynder du med markedsføring?

Der er tre vigtige punkter, som du skal omkring, når det kommer til markedsføring.

Først og fremmest handler det om at finde din målgruppe. Hvem skal du markedsføre dig til? Dernæst skal du analysere denne målgruppe for at vide, hvilke vaner og behov de har, for det handler om at markedsføre dig de rigtige steder ellers går hele markedsføringen tabt. Du må ikke springe over, hvor gærdet er lavest med disse punkter. De skal gennemarbejdes ellers kommer du hurtigt til at lave fejl, og fejl betyder spildt tid og penge.

Dernæst kommer det sidste punkt og samtidig det svære punkt, nemlig at lave en markedsføringsplan. Den skal indeholde alle de forskellige markedsføringsredskaber. Vil du for eksempel markedsføre dig igennem tidsskrifter eller skal det være en tv-reklame? Markedsføringsplanen skal også indeholde budget og tidsplan. Dette punkt er temmelig stort, og det handler også om viden indenfor markedsføring, for hvad virker og hvad virker ikke?

Så har du ikke den viden, og lyder som for meget at gabe over, så bare rolig, du kan sagtens få hjælp til alt det her. Hjælpen kan du få igennem et mediebureau, som har stor viden omkring den rette markedsføring og kan lave alle løsninger for dig.

Læs mere om hjælp til din markedsføring her.

Share