New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Hvor lang tid tager søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er efterhånden blevet et kendt ord i de danske marketingafdelinger, men selv om man kan læse sig til rigtig meget god information om emnet på nettet, kan det stadig være en god ide at finde nogle eksperter på området.

Der er mange ting at tage højde for når man optimerer sit website, og det er vigtigt at man kender søgemaskinernes måde at crawle og indeksere websites på, da man ellers kan risikere at gøre mere skade end gavn. Det betyder dog ikke, at du bare kan finde et tilfældigt firma som har erklæret sig selv for eksperter. Det betyder heller ikke, at du helt ukritisk skal vælge den næste telefonsælger som lover hurtige resultater indenfor kort tid; du skal bare lige vælge 5 søgeord.

Søgemaskineoptimering kræver forarbejde

I den anden boldgade har vi firmaerne som altid svarer, at det tager minimum 6 måneder før du vil se resultater, men hvad er så det rigtige?

Det rigtige er, at det kræver en grundig analyse af websitet i forhold til indhold og søgeord (og alle de andre onsite tekniske elementer, men det er en helt anden artikel), en grundig analyse af konkurrenterne og markedet på hvert søgeord samt en masse viden og erfaring. Det kan ikke komme bag på mange, at der skal analyseres og vurderes før man kan estimere hvor lang tid det vil tage at flytte placeringer i de organiske resultater, men der er stadig alt for mange virksomheder som helt ukritisk lader sig snyde af smarte sælgere.

Når forarbejdet er gjort ordentligt kan man estimere tid og ressourcer på projektet. Nogle søgeord er lette og tager få uger mens andre søgeord er mere konkurrenceprægede, og vil tage længere tid at flytte.

Få tilbud på professionel søgemaskineoptimering her!

Share

Leave a Reply