New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Hold dig til MBA rankinglisten

Ledelse er vejen frem (Foto: jobbank.dk)

Kig på ranglisten før du vælger (foto: se-institute.dk)

Står du og overvejer at tage en MBA? Så skal du gøre dig selv den tjeneste at se på Forbes top 10 liste over de bedste MBA uddannelser. Det er en rankingliste, hvor de bedste og mest anerkendte universiteter og business schools er rangeret efter kvalitet. Det kan nemlig være utrolig svært at finde ud af, hvordan kvaliteten af en MBA er ud fra de forskellige hjemmesider.

Derfor bruges rankinglisten som en guide, der kan lede dig i den rigtige retning, hvis du skal tage en MBA. Øverst på rankinglisten er Insead i Frankrig og Harvard Business School i USA. Hvis du vælger at tage en MBA fra eksempel et af disse steder, så betragtes de som internationale og kan give dig de rette værktøjer til at agere i en global og international virksomhed.

Hvis du derimod arbejder for en lokal virksomhed og ikke ønsker at gøre karriere internationalt, så kan du også tage en lokal lederuddannelse. Det giver dog flere muligheder fremadrettet at tage en international MBA, så hvis det er fordi, du ikke ønsker at tage lederuddannelsen i udlandet, så kan du tage en del af undervisningen i Danmark. Så længe du vælger en af uddannelsesstederne fra Forbes top 10 liste, så defineres den stadig som en international MBA.

Hvem retter en MBA sig til?

En MBA er en lederuddannelse, som henvender sig til ledere, der har ledelseserfaring, men som endnu ikke er i ledelsens top. Det er ofte mellemledere og ledere, der tager en MBA for at få mere teoretisk og praktisk viden, for at øge deres kompetencer og derved muligheden for at stige i graderne i virksomheden.

Med en MBA lærer ledere at kende de udfordringer og dilemmaer, som opstår i virksomhedens top, og hvordan man skal tackle dem. De fleste universiteter og business schools kræver, at man har erhvervserfaring eller ledelseserfaring, før man overhovedet kan påbegynde en MBA.

Nogle uddannelsesstederne laver sågar tests, for at sikre, at de, der tager en MBA, også ønsker og kan gennemføre uddannelsen, så uddannelsens niveau holdes på et højt niveau, og lederne får noget ud af deres investering.

Hvis du vil vide mere om MBA rankings, så klik her

Se mere her:

Søgemaskiner og offside faktorer SEO

Tag din MBA i Århus og bliv en del af eliten af topledere

 

Share

Leave a Reply