New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

God offentlig ledelse handler om den rette tilgang

Ledelsesudvikling er vigtigt (foto hansentoft.dk)

Offentlig ledelse styrker virksomheden (foto: se-institute.dk)

Offentlig ledelse er en kompleks størrelse. Som del af en offentlig ledelse har du nemlig ofte mange kasketter og mål. Du taler på en måde med flere tunger, fordi du både er leder for dine medarbejdere, fagperson og samtidig også skal kunne forstå og formidle politikernes ønsker.

Du skal både kunne tale med politikere og forstå de planer og ambitioner, der er på dit arbejdsområde. Du skal samtidig kunne forklare enhver politiker om, hvad I arbejder med og hvilke udfordringer I har, så der kommer en overensstemmelse mellem hvad der forventes af virksomheden og hvad der kan leveres.

Du skal i en offentlig ledelse også kunne viderebringe dine medarbejderes forhold, og sammen med ledelsen arbejde videre med den viden, du har. Og du skal samtidig kunne formidle de interne beslutninger på en måde, så det giver mening for medarbejderne.

Der er altså mange forventninger til en leder i en offentlig virksomhed og dermed også til den offentlig ledelse. Der findes mange tilgange til ledelse og mange ledelsesformer. I næste afsnit kan du læse mere om, hvordan du kan blive god til offentlig ledelse.

Tag efteruddannelse i offentlig ledelse

Hos Scandinavian Executive Institute kan du uddanne dig inden for offentlig ledelse. Her tilbydes mange forskellige uddannelser. Disse er særligt til ledere, der gerne vil styrke deres kompetencer. Tilbuddene hos Scandinavian Executive Institute er særligt rettet ledere og der er derfor også taget højde for, at du skal kunne passe dit arbejde imens, du tager en efteruddannelse. Uddannelsen er simpelthen tilrettelagt på en fleksibel måde, der gør at du selv har medbestemmelse.

Du kan læse mere om efteruddannelse i offentlig ledese på Scandinavian Executive Institutes hjemmeside. Her kan du også læse om de mange andre lederuddannelser, hvor der blandt andet er uddannelse i ledelse

Se mere om ledese her:

En karriere inden for offentlig ledelse er inden for din rækkevidde

Tag et nøk op inden for offentlig ledelse med kurser

 

Share