New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Er det på tide at tænke i en forretningsudvikling?

Ledelsesudvikling er vigtigt (foto hansentoft.dk)

Forretningsudvikling er meget vigtigt for virksomheden (foto: se-institute.dk)

En virksomheds allerstørste succes er ikke større end det svageste led. Selvom en virksomhed kører fint er der altid plads til forbedringer, og ofte er det de helt små marginale ting, der gør de store forskelle. Ud fra flere eksperters vurdering er det netop i de små ting, at de store ændringer skal foretages eller der de store resultater bliver draget fra. Hvorfor så ikke foretage disse ændringer og sikre din virksomhed yderligere succes? Har man en undskyldning for at lade være?

Forretningsudvikling og lederskab

I langt de fleste tilfælde, hvor forretningsudvikling har givet ekstremt store og flotte resultater har der været arbejdet på lederskabet. Om der er blevet skiftet lederstillinger i lederstaben eller der er blevet fokuseret på videreuddannelse og tilegnelse af flere kompetencer, så er det ét sted at tage fat. Dygtige ledere skabe gode arbejdsvilkår, fremmer trivslen blandt medarbejderne for ikke at sige hos kunderne, og deres viden inden for marketing, consulting og produktion skaber nye jobmuligheder i, udenfor og omkring virksomheden. Det er i sidste ende adfærden, der skaber resultaterne – bærer frugt.

Lidt har også ret

I mange tilfælde er det de små marginale ændringer, der får den største effekt. De små marginale adfærdsændringer skaber enorme ringe i vandet og spreder sig ned gennem kommunikationslinjen fra øverste leder til den lille mand på gulvet. Kurser i coaching, lederudvikling, organisationsudvikling, personlig udvikling er blot nogle af de meget effektive virkemidler, man som erhvervsdrivende kan benytte sig af, for at skabe vækst i sin virksomhed. En forretningsudvikling er en sund måde at følge med tiden på – tiderne ændrer sig og behov ændres konstant. Fejler en virksomhed med at følge med tidens trends, efterspørgsel eller behov, så slukkes lyset hurtigt.

Tid til en forretningsudvikling – start i dag

Læs mere her:

Vær en del af dit firmas forretningsudvikling

Bedre rustet med business school

Share