New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

En fleksibel efteruddannelse på deltid

Tag en efteruddannelse ved siden af dit job (Foto: tawanike.com)

Tag en efteruddannelse ved siden af dit job (Foto: tawanike.com)

Arbejdsmarkedet er omskifteligt og krævende. I dag er det ikke længere nok med at tage én uddannelse. Du skal lære hele livet. Det er de færreste, der når at få Dronningens Fortjenstmedalje i sølv, som du kan få efter 40 års ansættelse i den offentlige sektor, eller Den Kongelige Belønningsmedalje, der gives efter 50 års ansættelse i samme private virksomhed. De fleste skifter arbejde rigtig mange gange i løbet af deres arbejdstid, og bliver ikke længere end 5 år det samme sted.

Danskerne er faktisk de mest mobile europæere, hvilket eksperter mener er godt, da det betyder at vi er mobile og omstillingsparate. Hvis du også vil være en af de attraktive på arbejdsmarkedet, så kan det være en god idé at supplere din karriere med en ekstra uddannelse.

Selvom du er godt i gang med et job, du er glad for, og har en karriere kørende, så kan du stadig tage en uddannelse. En Akademiuddannelse er en fleksibel efteruddannelse, som du tager på deltid. Det vil sige, at du ikke behøver at sige op eller holde pause fra dit arbejde, men kan forsætte på det. Du skal blot gå lidt ned i timer, hvilket sandsynligvis ikke vil være et problem. De færreste arbejdsgivere bør nemlig sige nej til, at deres medarbejdere dygtiggør sig.

Brug din erhvervserfaring på uddannelsen

Når du starter på en Akademiuddannelse, er det ikke ligesom at sætte sig på skolebænken igen. Hvis du vælger at studere på VIA University College, vil din erhvervserfaring blive anerkendt og brugt i undervisningen. Underviserne vil for eksempel bruge cases fra dine oplevelser fra dit arbejdet. Det gør uddannelsen virkelighedsnær og praktisk. Se mere på viauc.dk.

Se nærmere på akademiuddannelse i ledelse

Læs mere om ledelse via disse links:

Ledelse i det senmoderne kræver kommunikation og redskaber

God ledelse kræver øvelse

Ledelse – sådan bliver du en bedre leder

Share