New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Efteruddannelse lærer skaber kompetencer indenfor formidling

Efteruddannelse lærer (foto: via.dk)

Efteruddannelse lærer (foto: via.dk)

Efteruddannelse lærer er for alle dem, der vil uddanne sig som lærere. Det handler om at få noget ud af sin karriere. I den forstand at vi selv er bygherrer over vores karriere, er det givende og vigtigt, at vi også forsøger at gøre det bedste ud af det. Det kan være særligt givende til tider at undersøge de forskellige muligheder, der er indenfor karrierevalg. Karrieren skaber ikke sig selv. Den er tværtimod en pot pouri af både viljestyrke og viden.

Viden som magt

Viden er magt, siger man. Magt i den forstand at viden gør os i stand til at kunne yde vores bedste. En efteruddannelse tilbyder viden, der er værd at gå efter. Det er viden, der kan skabe garanti og sikkerhed på jobbet. Ligesom det også er viden, der kan tilbyde os et sikkert og stabilt fundament. Det handler på den måde om at gribe fat i den viden, der nu engang er mulig. Hvad er det for en viden? Det er en viden, der ikke bare hænger på træerne. Det er en viden, der giver pote. Der kræves mangt og meget af os på jobbet.

Det moderne arbejde

På den måde er jobs blevet mere krævende her i det moderne. Der er konstant nye krav og nye fordringer at tage stilling til. På den måde er det givende, at man forsøger at indsamle en viden og en slags profil, der kan være hensigtsmæssig i hverdagen. Det hensigtsmæssige ligger i selv det at gøre viden anvendelig og brugbar. Det anvendelige viden gør en lærer dygtig, idet læreren med sit fokus på formidling og anvendelse er særligt brugbar. Det sunde lærer/elev-forhold bliver simpelthen skabt af nogle vigtige forudsætninger. Det handler om forudsætninger, der giver pote. Ligesom det også handler om forudsætninger, der skaber et effektivt potentiale.

 

Læs meget mere om efteruddannelse lærer

 

Se flere af vores artikler om efteruddannelse:

En fleksibel efteruddannelse på deltid

Med på noderne med en efteruddannelse

Share

Leave a Reply