New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Diploma in Projekt Management er udfordrende og spændende

Brænder du for projektledelse? (foto viauc.dk)

Brænder du for projektledelse? (foto viauc.dk)

Vores liv er vores karrierer. Eller på en eller anden måde er disse i hvert fald beslægtede. Der synes at være en form for forskel eller lighed imellem os og vores arbejde. Vores arbejde er på mange måder os. Vi er i det, og vi bevæger os ud fra det, så snart vi får fri. På en eller anden måde synes der altså at være et slags tyngdepunkt.

Karrierens tyngdepunkt

Et sådant tyngdepunkt kan på en eller anden måde forekomme særligt adskillende, men også forbindende med os og omverdenen. Det handler altså om at vælge sin karriere med omhu. Vælger man sin karriere med omhu, vælger man nemlig også sit livs sikkerhed med en enorm gevinst. Men hvad er gevinsten helt præcist? Gevinsten er vel nok, at vi som mennesker befinder os på et plan, hvor vi både er lykkelige i og uden for jobbet. Vi er lykkelige i kraft af jobbets nærvær, men jobbets fravær betyder også noget andet for os. Nemlig friheden til at vælge os selv, og vælge os selv, sådan som vi nu engang er, hvis ikke vi havde lige præcis denne beskæftigelse.

Udfordringer som spændende muligheder

Diploma in Projekt Management er en glimrende mulighed, hvis man holder af mulighederne, der følger af store udfordringer. Udfordringer er meget mere end bare problemer. Udfordringer er en måde at anskue tilværelsen på, som lægger større vægt på løsningerne frem for problemeners reststykke. På den måde skabes der et sundere klima for det daglige arbejde, hvis man har en uddannelse i Diploma in Projekt Management. Udfordringer bliver muligheder, muligheder til udfordringer, der er interessante og fremskridtsorienterede. Mon ikke de store gevinster kommer, når man begynder at anstrenge sig. Mon ikke de store oplevelser kommer, når man forlader den komfortable sfære og ind i det nye ukendte. Det ukendte, der er spændende.

Læs mere om project management:

Diploma in Project Management er vejen frem

Share

Leave a Reply