New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Derfor bør din virksomhed have en forretningsudvikler

Et lederkursus er nok en god ide (foto se-institute.dk)

Det kan være en god ide med en forretnings udvikler (foto: hansentoft.dk)

En virksomhed udvikler sig hele tiden. Især i denne tid hvor alting går så hurtigt som aldrig før. Der skal hele tiden ny digitalisering til, nye arbejdsgange, arbejdsformer og så videre. Og det kan også være svært at bevare overblikket, uanset hvilken virksomhed man så måtte være – om det er en service, man sælger, eller der er decideret produktion på arbejdspladsen.

Derfor kan det være en god idé, hvis ikke fast, så i hvert fald en gang i mellem at hive en mand ind fra højre til at kigge på forretningen.

Et kig på virksomheden

Udviklingen sker i alle lag i en virksomhed, lige fra nede i produktionen til de øverste lag på ledergangen. Derfor er det en god idé at trække en mand ind, som kan kigge på både virksomheden og udviklingen af samme, uden at være påvirket af, hvilke forhold der ellers måtte være intern i virksomheden.

Mange ledere ville måske tænke, at det da er unødvendigt, for de kan sagtens selv se, hvad der er op og ned og frem og tilbage i deres virksomhed. Sandheden er som regel en anden, og det kræver et blik fra én som ikke er fedtet ind.

Og det kunne jo også tænkes, at vedkommende fandt ud af, at det var ledelsen, som trængte til at komme på kursus for at kunne håndtere udviklingen lidt bedre og på en anden måde, end det var tilfældet nu.

Hvorfor det så er smart at hive en mand ind fra tid til anden, og ikke bare have en konsulent tilknyttet fast, handler om, at virksomheden kan have brug for at passe sig selv i en tid og så at der kommer en konsulent og kigger på virksomheden en gang om året måske. På den måde får virksomheden lov til at passe sit arbejde og forholde sig til de nye tiltag, og det er langt sundere.

Se hvilke muligheder, I har som virksomhed, og book en forretningsudvikler her

Se mere her:

Styrk din lederudvikling med efteruddannelse i høj kvalitet

Få de mest kompetencerige ledere med et kursus om ledelse udvikling.

 

Share

Leave a Reply