New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Brug headhuntere i Danmark til at rekruttere medarbejdere

God undervisning gør en forskel (foto se-institute.dk)

Benyt en headhunter til at finde frem til den helt rigtige (foto: hansentoft.dk)

Uden de rigtige medarbejdere kommer en virksomhed ikke langt. Derfor kan det godt betale sig at investere tid og penge i at finde de rigtige medarbejdere. Det kan man eksempelvis gøre ved at hyre en headhunter.

Fordele ved headhuntere 

Når man hyrer en headhunter, foregår rekrutteringsprocessen helt anderledes end den normale proces, hvor man først laver et jobopslag, læser ansøgninger igennem og til sidst indkalder til ansættelsessamtaler. Det er der flere forskellige fordele ved.

Når man ansætter folk på den traditionelle måde, risikerer man, at de bedste kandidater ikke søger stillingen, og dermed får man ikke fat i de bedste medarbejdere. Når man hyrer en headhunter, tager headhunterne selv kontakt til de bedste kandidater, der er på arbejdsmarkedet, og det gør, at man får mulighed for at ansætte nogle medarbejdere, der i første omgang måske ikke selv havde tænkt på at søge stillingen

Derudover sparer man tid, fordi man ikke selv skal bruge tid i virksomheden på at læse ansøgninger igennem og kalde til samtale. En anden fordel ved headhuntere er, at de er eksperter i at rekruttere og derfor er godt kvalificeret til at finde de bedste medarbejdere.

Find den rigtige headhunter

Der er flere forskellige firmaer i Danmark, som tilbyder headhunting. Derfor er det en god ide at undersøge markedet og de forskellige muligheder, inden man beslutter sig for, hvem man vil hyre. Man kan læse om de forskellige headhuntere på deres hjemmeside og på den måde blive klogere på, hvad deres kompetencer er. Så er du bedre rustet til at finde den helt rigtige headhunter til din virksomhed.

Du kan hyre en headhunter i Danmark ved at klikke her

Læs om flere muligheder her:

Let medarbejdersøgningen med hjælp fra headhunting firmaer

Sådan fungerer executive search i Danmark

Share

Leave a Reply